Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Проведено дводенний семінар

Створено: 2018-04-06 16:49:40Оновлено: 2018-04-06 16:51:57

Проведено дводенний семінар "Громадський бюджет:

запрошення до діалогу"

 

Протягом двох днів 4-5 квітня 2018 року виконкомом Криворізької міської ради в межах співпраці з МГО "Фундація українсько-польської співпраці ПАУСІ" та реалізації проекту "Громадський бюджет на сході України – інтеграція заради розвитку" було проведено семінар "Громадський бюджет: запрошення до діалогу".

У заході брали участь представники органів місцевого самоврядування, члени ради з проведення конкурсу, автори проектів та активні мешканці міста.

В перший день Експерти Фундації ПАУСІ ознайомили присутніх з ключовими принципами громадського бюджету та досвідом вітчизняних міст у реалізації громадського бюджету. Пшемислав Гурскі, експерт Фундації ПАУСІ від Польщі презентував польський досвід на прикладі м. Лодзь.

Далі на практичних заняттях, поділившись на групи учасники мали змогу проаналізувати та сформулювати цілі громадського бюджету презентуючи свої напрацювання.

Другий день семінару виявився не менш цікавим та насиченим. Дізналися про досвід польських міст у проведенні оцінки громадського бюджету, проаналізували ключові етапи впровадження громадського бюджету Кривого Рогу та формували практичні рекомендації для його успішної реалізації.

Впевнені, що напрацювання дводенного тренінгу, допоможуть удосконалити Положення про конкурс проектів "Громадський бюджет-2019".

06 квітня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради