Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Шановні мешканці міста!

Створено: 2017-03-06 15:44:43Оновлено: 2017-03-06 15:53:21

03 березня у приміщені виконкому міської ради відбувся захід у форматі OPEN SPACE, де обговорювався фомат відзначення Днів Європи у Кривому Розі.

Заступник міського голови Полтавець А.А. зазначив наступне: "Відзначення Днів Європи у Кривому Розі на загальноміському рівні відбувалося три роки поспіль за участі громадських організацій, активних мешканців, та представників бізнесу. Свято вже відбулося у Центрально-Міському районі, Покровському, Саксаганському районах. Цього року відзначення Днів Європи планується у парку "Ювілейний" (Довгинцівський район)".

Головною метою проведення даного заходу є підвищення рівня обізнаності населення щодо євроінтеграції та поширення європейських цінностей - толерантності, поваги до особистості та активну громадську позицію.

"Відзначення свята принесе користь мешканцям нашого міста і ми зможемо спільними зусиллями влади і громадськості впроваджувати європейські стандарти життя. Європа починається з себе", зазначив Полтавець А.А.

Начальник управління економіки виконкому міської ради Підпалько Т.А. наголосила про формат відзначення Днів Європи у минулих роках та на тому, що з кожним роком відзначаються з залученням все більше громадськості різних поглядів та вікових категорій. Свято набирає все більше популярності серед населення.

На заході були присутні молоді та активні мешканці нашого міста, представники громадських організацій й підприємств міста та представники виконкомів районних у місті рад, якими були запропоновані та обговоренні нові ідеї відзначення свята. У подальшому вони будуть доопрацьовуватися, щоб представити їх мешканцям міста у травні місяці під час відзначення Днів Європи у Кривому Розі.

Нагадуємо відзначення Днів Європи відбудеться 20.05.2017 у парку "Ювілейний" (Довгинцівський район). Приходь та зроби свій вибір щодо європейського майбутнього нашого міста на держави в цілому!

 


 

06 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради