Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Криворізькі депутати серед переможців обласної спартакіади

Створено: 2011-09-05 11:00:37Оновлено:

З 1 по 4 вересня у Кривому Розі пройшов перший етап змагань I Обласної спартакіади депутатів органів місцевого самоврядування усіх рівнів. Захід був присвячений 20-річчю незалежності України та проводився з метою пропаганди здорового способу життя.

Загалом змагання проходять у два етапи: перший - зональний відбірковий з волейболу та міні-футболу у якому беруть участь збірні команди міст і районів області; другий- фінальна частина, в якій беруть участь команди які посіли перше і друге місця на першому етапі, команди депутатів обласної ради, команди з настільного тенісу та шашок.

Проведення зональних змагань спартакіади з міні-футболу проходили на базі КПЗ ДЮСШ №10, з волейболу - у Палаці спорту Регіонального фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив». Змагання з волейболу та міні-футболу проходили за участі 7 збірних команд депутатів районних та міських рад. До фіналу з кожного виду спорту вийшло по дві команди. Так, 1-е місце у змаганнях з міні-футболу зайняла команда депутатів з Кривого Рогу, 2-е - з Софіївського району. У змаганнях з волейболу 1-е місце посіла команда з Криворізького району, 2-е - з Кривого Рогу.

Фінальна частина змагань відбудеться до кінця вересня.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради