Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення публічних слухань

Створено: 2010-02-05 11:54:15Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови від 19.01.2010 №7 «Про додаткові заходи щодо стимулювання підприємницької активності» у центрі консультаційних, узгоджувальних, дозвільних процедур «Діалог» (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська,1) 29.01.2010 о 16.00 відбулись публічні слухання з питань перевірки сталого досягнення рішенням міської ради від 24.06.2009 №3283 Про затвердження Положення про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Кривому Розі цілей задекларованих при його прийнятті у ході здійснення заходів з базово¬го відстеження його результативності, де участь приймали представники постійних комісій, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, оператори телекомунікацій, суб'єкти господарювання, мешканці міста та засоби масової інформації.

Під час слухань присутніх було проінформовано, що проведення базового відстеження результативності дії рішення міської ради від 24.06.2009 №3283 «Про затвердження Положення про організацію робіт зі створення та технічного обслуговування телекомунікаційних мереж у м. Кривому Розі» здійснюється шляхом проведення анкетування серед споживачів телекомунікаційних послуг та суб'єктів господарювання, які надають телекомунікаційні послуги та проведення моніторингу: кількості суб'єктів господарювання, які здійснюють будівництво та експлуатацію телекомунікаційних мереж для організації надання споживачам телекомунікаційних послуг; кількості звернень громадян з питань надання телекомунікаційних послуг; підвищення якості надання телекомунікаційних послуг.

При обговоренні були розглянуті результати аналізу базового відстеження та дані проведеного анкетування, які показали, що діяльність операто¬рів телекомунікацій поліпшилась щодо технічного обслуговування телекомунікаційних мереж та укладання відповідних договорів з власниками майна на їх розташування, підвищилась якість надання телекомунікаційних послуг за рахунок заміни телекомунікаційних мереж та обладнання на більш сучасне і як наслідок зменшилась кількість звернень громадян з питання надання цих послуг.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради