Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулись публічні слухання

Створено: 2012-12-04 08:12:49Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови від 24.10.2012 № 249-р «Про проведення публічних слухань» у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1) 27.11.2012 о 16-00 відбулись публічні слухання з обговорення заходів з обговорення проекту рішення міської ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель 5 населених пунктів, підпорядкованих Криворізькій міській раді» та аналізу його регуляторного впливу, де участь брали представники постійних комісій міськради, керівники структурних підрозділів виконкому міськради, керівники підприємств, суб’єкти господарювання, мешканці міста та засоби масової інформації.

Під час слухань присутніх було поінформовано, що з прийняттям запропонованого проекту рішення очікується, що регулювання вплине на інтереси кожної з трьох базових сфер: територіальної громади, суб’єктів господарювання, у власності або користуванні яких перебувають земельні ділянки, органів місцевого самоврядування:
  • територіальна громада матиме можливість економічно, ефективно та раціонально використовувати земельні ділянки і отримувати додаткові надходження на здійснення програм соціально-економічного розвитку, фінансування міського господарства;
  • суб’єкти господарювання матимуть можливість спрямувати додаткові кошти на здійснення соціально-економічного розвитку, фінансування міського господарства;
  • органи місцевого самоврядування спрямують додаткові кошти на здійснення програм соціального-економічного розвитку та фінансування міського господарства.
Слід окремо зазначити, що тепер громадяни та суб’єкти господарювання матимуть змогу переоформлювати земельні ділянки (договори міни, спадкування, дарування тощо).

За результатами публічних слухань присутні погодились із запропонованим проектом рішення міської ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель 5 населених пунктів, підпорядкованих Криворізькій міській раді», як таким, що необхідний для задоволення потреб територіальної громади, суб’єктів господарювання та органів місцевого самоврядування.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради