Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі вже відремонтовано понад 30 доріг

Створено: 2017-05-04 17:14:40Оновлено: 2017-05-04 17:15:00

Відремонтовані основні автомагістралі і зараз дорожні служби переходять до ремонту внутрішньо квартальних доріг.

На оперативній нараді з будівництва дороги по вулиці Волгоградській мер Юрій Вілкул поставив завдання максимально прискорити темпи робіт. «Мене не влаштовують ті обсяги, які зараз виконуються по ремонтам. Погода дозволяє, в добу необхідно укладати до 600 тон асфальту. Крім того, до Дня Перемоги повинні бути приведені в порядок всі центральні дороги на яких будуть проходити святкові заходи. Голови районів несуть за це персональну відповідальність», - підкреслив міський голова.

Заступник мера Олександр Катриченко доповів меру, що проведені підготовчі роботи для реалізації в цьому році у Кривому Розі шести великих дорожніх проектів. Один з найбільших це - ремонт дороги на вулиці Волгоградській (від вул. Меркулова до вул. Володимира Великого). Буде збудовано нову дорогу, розширена і фактично заново зроблена пішохідна зона, облаштовані велодоріжки.

«Дорога побудована в 50-х роках минулого століття і тому, почалося «просідання» грунту в чотирьох місцях. Її подальша експлуатація буде небезпечна як для пішоходів, так і водіїв. Проблема в тому, що через розростання кореневої системи, почалося руйнування тротуарів. Це підтвердила експертиза. Тому, зараз приступили до знесення старих дерев і надалі уздовж нової дороги висадимо близько 500 кленів», - сказав Катриченко.

Для зручності мешканців міста на час ремонту рух муніципального транспорту на вул. Волгоградській не буде припинено, автолюбителі також не відчують дискомфорту, оскільки дорога не  перекриватиметься.

У 2017 році в Кривому Розі капітально відремонтують дороги: на вулиці Толстого у Центрально-Міському районі, вулиці Сергія Колачевського у Тернівському, вулиці Волгоградській у Саксаганському районі. Нову дорогу побудують від мікрорайону Сонячний до вул. Ювілейна.

Також, буде відремонтована ділянка від проспекту 200-річчя Кривого Рогу до вул. Світальського і від вул. Фабричної до Східного-3.

Довідково:

У 2016 році відремонтовано 309 доріг, в тому числі: вулиці Чарівна (Косигіна), Короленка, Олексія Солом'яного (Червонопрапорна), Мусоргського, Кропивницького, Качалова, Вадима Гурова (Постишева), Магістральна (Кириленка), Леоніда Бородича, Вечірньокутська і т.д 

04 травня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради