Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Реєстрація фізичної особи–підприємця у м. Кривий Ріг – просто, якісно та доступно!

Створено: 2017-05-31 16:32:38Оновлено: 2017-05-31 16:35:39

Місцева влада всіляко сприяє розвитку малого та середнього бізнесу у місті Кривому Розі, адже це не лише створюватиме нові робочі місця, розвиватиме всі сфери обслуговування громадян, розширюватиме конкурентоздатність суб’єктів підприємництва, а отже і якість надання послуг, а й в цілому позитивно впливатиме на економіку міста.

Міський голова Вілкул Ю.Г. наголошує на покращенні умов для створення і функціонування суб’єктів підприємницької діяльності.

Для тих, хто бажає створити свій успішний бізнес,  необхідно легалізувати свою діяльність, зареєструвавшись як фізична особа-підприємець (ФОП), або зареєструвати юридичну особу в порядку, встановленому чинним законодавством. Раніше зазначена процедура була платною та займала багато часу. На сьогоднішній день це безко­штовно, швидко та цілком відповідає основному принципу діяльності міської влади у сфері надання адміністративних послуг – просто, якісно та доступно.

Зважившись на цей відповідальний крок, не поспішайте звертатися за допомогою до юридичних компаній, які за певну грошову винагороду обіцяють взяти на себе всі Ваші турботи з відкриття ФОП або юридичної особи. Насправді ця процедура не така складна і не займе багато часу, тому Ви цілком можете все зробити самостійно.

Для реєстрації підприємництва необхідно звернутися особисто (або уповноважити на це довіре­ну особу) до управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради, Центру адміністративних послуг «Віза», акредитованих суб’єктів у сфері державної реєстрації, а також державних та приватних нотаріусів.

Для реєстрації фізичної особи-підприємця необхідно надати :

  • Заяву;
  • Паспорт;
  • Довіреність (у разі подання документів уповноваженою особою);
  • Заяву про обрання спрощеної системи оподаткування (за бажанням).

Процедура реєстрації безкоштовна!

Протягом 24 годин державним реєстратором буде здійснено державну реєстрацію  фізичної особи-підприємця.    

Крім того, зареєструвати власний бізнес можна не виходячи з дому через веб-портал I-Gov за посиланням https://igov.org.ua/business/subcategory/2/15

Ми працюємо для вас!

Контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:
м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-35, 92-03-22, 74-29-49; e-mail: [email protected]

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; "ГАРЯЧА ЛІНІЯ"- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].


 

31 травня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради