Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі з`явилася нова комунальна техніка (фото)

Створено: 2017-03-31 15:24:23Оновлено: 2017-03-31 15:27:23

За останні п'ять років, під керівництвом міського голови Юрія Вілкула, для робіт з благоустрою міста та усунення аварій було придбано близько 40 спеціалізованих машин і навісного обладнання до них. Придбання сучасної спеціалізованої техніки для комунальних підприємств продовжується і в 2017 році.

29 березня КП «Кривбасводоканал» отримав два нових, сучасних екскаватора Hyundai. Їх особливість в тому, що вони багатофункціональні. Ці машини зручні в експлуатації, здатні ефективніше, швидше та надійніше виконувати роботи - від прибирання міста до будівельних і дорожньо-ремонтних робіт. І, що дуже важливо, екскаватори мають оптимальний рівень витрати палива.

Заступник міського голови Олександр Катриченко зазначив: «Місто продовжує оновлювати і посилювати автопарк комунальних підприємств. В цьому році за муніципальною Програмою розвитку житлово-комунального господарства буде закуплено ще понад 15 одиниць техніки. Для криворізьких комунальних підприємств купується краща техніка. По деяких позиціях їй немає аналогів в Україні. Якість робіт, що вона виконує, відповідає європейським вимогам».

Під час поповнення робочого фонду комунальних підприємств, місто поставило завдання: скорочувати час на усунення аварій, а також підвищувати продуктивність і якість послуг для криворіжців.

«Така техніка необхідна нашому підприємству, оскільки Кривий Ріг має особливість – глибоке розташування трубопроводів і велику протяжність. Тому,  ми вдячні міській владі за підтримку, за те, що для нас закупляється сучасна і багатофункціональна техніка. Це дасть змогу швидше ліквідовувати аварії, проводити ремонти, а значить - підвищувати ефективність нашої роботи», - сказав директор КП «Кривбасводоканал» Сергій Марков.

Отримана техніка вже працює на об'єктах, які обслуговує КП «Кривбасводоканал» у Саксаганському та Покровському районах.

Довідково:

Екскаватори-навантажувачі Hyundai – універсальна техніка: замість ковша можна встановити інший пристрій, необхідний для виконання робіт працівникам водоканалу.  . Техніку можна використовувати не лише для навантаження і розвантаження, але й для риття траншей і котлованів. Завдяки такому універсальному поєднанню не потрібно витрачатися на додаткове обладнання. Екскаватори можуть працювати без довгих перерв, що дозволяє виконувати великі обсяги робіт за короткий час. Взимку ця техніка буде   очищувати місто від снігу.


 

31 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради