Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі відбулись семінари з актуальних питань закупівель через електронну систему

Створено: 2017-03-31 13:18:45Оновлено: 2017-03-31 13:21:36

29.03.2017 проведено чергові два практичних семінари для підприємств, організацій і установ бюджетної сфери та представників малого й середнього бізнесу.

Як зазначив заступник міського голови А.Полтавець - практика проведення семінарів з актуальних питань закупівель через електронну систему Prozorro в нашому місті продовжується. Цього разу співорганізаторами заходів стали Криворізьке представництво Дніпропетровської торгово-промислової палати та проект GIZ .

Темами семінарів були:

- «Практичні аспекти здійснення публічних закупівель. Новації 2017» (для    замовників закупівель);

- «Прозорро для бізнесу: як заробляти на публічних закупівлях».

Учасники заходів удосконалили свої знання в підготовці тендерної документації, вимог до технічних та  кваліфікаційних критеріїв, дізнатися про оновлений порядок визначення предметів закупівлі, про особливості механізму аукціону, а також отримали практичні поради у використанні відповідних електронних ресурсів.

Крім того, учасники активно задавали найактуальніші питання щодо проведення й участі в допорогових та надпорогових закупівлях.

А. Полтавець відмітив, що виконкомом міської ради і надалі будуть організовуватися безкоштовні практичні заняття для вивчення особливостей роботи як електронних майданчиків, так й  електронної системи в цілому.


 

31 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради