Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Семінар з керівниками органів самоорганізації населення

Створено: 2010-03-31 12:34:22Оновлено:

У виконкомі Саксаганської районної у місті ради відбувся семінар з керівниками органів самоорганізації населення. Його проводив голова районної у місті ради К.Бєліков.

У роботі семінару взяли участь 23 чоловіки, серед яких були паспортист сектору ГІР ФО РВ КМУ ГУМВС України в Дніпропетровській області Г.Логінова та старші дільничні інспектори міліції А.Зубаков, В.Мельничук, А.Дащенко.

На цьому заході розглядалися питання щодо роботи у 2010 році дільничних інспекторів, голів вуличних комітетів та голів комітетів мікрорайонів Кривого Рогу. Крім цього, учасники семінару обговорювали питання про взаємодію органів самоорганізації населення з сектором громадянства, імміграції, реєстрації фізичних осіб районного відділу Криворізького міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області з питань обліку мешканців. Також на семінарі були розглянуті і питання про встановлення періоду поливального сезону на 2010 рік та проведення благоустрою на вулицях сектору індивідуальної забудови району.
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради