Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул: « Усі громадські та політичні організації зараз повинні припинити чвари і працювати на об`єднання всіх здорових сил як в нашому місті, так і у всій нашій рідній Україні»

Створено: 2014-03-03 15:16:45Оновлено:

Вранці, 24 лютого, міський голова Кривого Рогу Юрій Григорович Вілкул переніс гіпертонічний криз. Увечері того ж дня швидкою допомогою він був госпіталізований до лікарні у передінсультному стані. Зараз його стан покращився.

Сьогодні, 3 березня, як тільки лікарі дали дозвіл, Юрій Григорович звернувся до жителів міста. У своєму зверненні він подякував криворіжцям за підтримку і запевнив жителів міста, що подавати у відставку не збирається.

«У нас ще дуже багато роботи разом з вами. Прийнято бюджет міста, прийнята Програма соціально - економічного розвитку на 2014 рік. У ній закладені серйозні плани з наведення порядку в житлово - комунальному господарстві. Ми переходимо до великих внутрішньоквартальних робіт та на прибудинкових територіях. Буде продовжена робота з освітлення нашого міста.

Попереду чимало роботи в медичних установах, освіті, спорті та культурі. Багато намічено і належить зробити, аби покращити тепло-, водо- та енергопостачання усього міста.

Ми обов'язково будемо все це виконувати, керуючись законами України», - сказав Юрій Вілкул.

Також  міський голова підкреслив: «Вважаю, що всі громадські та політичні організації зараз повинні припинити чвари і працювати на об'єднання всіх здорових сил як в нашому місті, так і у всій нашій рідній Україні».

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому           
(056)440-04-32, [email protected]    
                                                             


 

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради