Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У ВИКОНКОМІ МІСЬКОЇ РАДИ ПРОЙШЛИ НАВЧАЛЬНІ СЕМІНАРИ З ПИТАННЯ УЧАСТІ У ЗАКУПІВЛЯХ ЧЕРЕЗ PROZORRO

Створено: 2017-02-03 16:46:31Оновлено: 2017-02-06 11:17:03

3 лютого 2017 року за дорученням міського голови Вілкула Ю.Г. управління економіки виконкому Криворізької міської ради організувало безкоштовні навчальні семінари для суб’єктів господарювання (учасників закупівель) та замовників торгів (головних розпорядників коштів, розпорядників коштів нижчого рівня, одержувачів коштів).

Учасники заходів могли дізнатися про можливості участі в публічних закупівлях, про модуль аналітики на сайті http://bi.prozorro.org, таких ресурсів як Dozzoro -  http://dozorro.org, що діє як інструмент моніторингу публічних закупівель.

Крім того, учасники активно задавали найактуальніші питання щодо проведення та участі у закупівлях. Пропозиції надавались замовниками щодо покращення функціональних можливостей майданчику.

Відгуки про семінар від учасників заходу.

Олена, представник суб’єкта господарювання, який здійснює комплексне обслуговування (канцелярські товари, засоби гігієни тощо):

  • - Для мене семінар був інформативний, я отримала відповіді на ті питання, з якими йшла на семінар. Додатково дізналася про ті нові можливості, які сприятимуть розвитку бізнесу.

Юлія, представник суб’єкта господарювання, який здійснює виробництво спецодягу:

  • - Раніше наша компанія не приймала участь у закупівлях через майданчики Prozzoro, тому сьогоднішній захід для нас дасть поштовх у бізнес-розвитку. Тому, найближчим часом приєднаємося до системи. Побажання до організаторів: запрошуйте на інші подібні заходи, радо приймемо у них участь.

Володимир, виробництво та торгівля текстилем та виробами з нього:

  • - Захід вважаю дуже корисним, дізнався про можливості участі нашого підприємства у допорогових закупівлях, ми маємо невеликі потужності, тому відкриті торги для нас "не по зубам". Побажання - запрошуйте на подібні заходи,це дуже потрібні для бізнесу.

Ірина, представник органів місцевого самоврядування:

  • - Семінар виявився дуже корисним, особливо в контексті змін внесених до законодавства та технічних вимог до майданчиків. Я почула багато цікавих та корисних порад, які забезпечать належне виконання вимог Закону України "Про публічні закупівлі".


 

03 лютого 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради