Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Завершується ремонт шляхопроводу по Дніпровському шосе

Створено: 2017-05-30 14:37:51Оновлено: 2017-05-30 15:47:48

Стартував другий етап реконструкції мосту - в напрямку площі Маяковського. За дорученням мера Юрія Вілкула заступник міського голови Андрій Полтавець провів робочу нараду на шляхопроводі.

На першому етапі, який вже завершено, будівельники відновили шляхопровід в напрямку Дніпра. Були відремонтовані пішохідні тротуари з нанесенням матеріалу проти ковзання, встановлені нові перила, замінено асфальтове покриття проїжджої частини та  бордюрний камінь. Тепер будівельники приступили до ремонту другої половини моста.

Начальник управління благоустрою та житлової політики Іван Карий відзначив: «На даному етапі підрядна організація проводить демонтаж старих металевих і бетонних конструкцій. Як і на протилежному боці, буде відновлена ​​пішохідна доріжка і проведена заміна асфальтного покриття проїжджої частини, встановлені колесовідбійні блоки та нові перила, зливова каналізація і дренажна система. Ми розуміємо важливість даного об'єкту, а тому  роботи йдуть за планом, без затримок і зупинки руху транспорту. Плануємо ззавершити  ремонтні роботи і здати об'єкт до кінця липня ».

У 2017 році в Кривому Розі буде реалізовано 6 великих проектів по  ремонту доріг: по вулиці Толстого в Центрально-міському районі, вулиці Сергія Колачевського в Тернівському, вулиці Волгоградській в Саксаганського районі. Нова дорога буде побудована від мікрорайону Сонячний до мікрорайону Ювілейний. Також, буде зроблено ділянку дороги від проспекту 200-років Кривого Рогу до вулиці Світальського  і від вулиці Фабричної до Східного-3.

«Паралельно з реалізацією масштабних проектів, дорожні служби здійснюють поточні ремонти доріг і вулиць міста. З початку 2017 рокиу вже відремонтовано понад 50 вулиць. За завданням мера посилено роботу з ремонту центральних завантажених магістралей, якими  рухається муніципальний транспорт. У пріоритеті також  ремонти внутрішньоквартальних  доріг  та приватний сектор», - сказав заступник міського голови Андрій Полтавець

Довідково: Шляхопровід №50 на Дніпровському шосе зведений у 1943 році. У 1965 році проведений останній капремонт мосту.За дорученням мера Юрія Вілкула  в кінці 2016 року розпочата його повна реконструкція. Роботи виконуються підрядною організацією ТОВ «Придніпров'я» згідно проекту, який розроблений київською науково-виробничою фірмою «Мостобудінвест». Кошти на реконструкцію шляхопроводу були виділені з міського бюджету.

 


 

30 травня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради