Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До уваги суб’єктів господарювання!

Створено: 2020-04-30 15:38:52Оновлено: 2020-04-30 15:42:07

У зв’язку із прийняттям Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та заходами із попередження в м. Кривому Розі розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, департамент регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради був вимушений відмовитись від масового заходу з проведення громадських слухань щодо обговорення проєкту регуляторного акту - рішення міської ради «Про встановлення ставок плати за землю та пільг із земельного податку на території м. Кривого Рогу у 2021 році» й аналізу його регуляторного впливу.

23 квітня 2020 року департаментом на публічне обговорення винесений проєкт регуляторного акту – рішення міської ради «Про встановлення ставок плати за землю та пільгіз земельного податку на території м.Кривого Рогу у 2021 році» та аналіз його регуляторного впливу (з текстом можна ознайомитись на офіційних вебсторінках в мережі Інтернет Криворізької міської ради та її виконавчого комітету і виконкомів районних у місті рад). Будемо щиро вдячні громадськості за обґрунтовані пропозиції та зауваження, надані упродовж місяця в письмовому вигляді, до вищезазначеного проєкту рішення.

Запрошуємо небайдужих громадян, суб’єктів господарювання, представників наукових установ та підприємств, приєднатися до громадських слухань з питання обговорення проєкту рішення міської ради «Про встановлення ставок плати за землю та пільг із земельного податку на території м. Кривого Рогу у 2021 році», яке відбудеться у форматі відеоконференції (платформа Zoоm) 07.05.2020 о 15.00.

Підключитися до конференції Zoоm можна за посиланням:

Ідентифікатор конференції: 972 3579 0418

Пароль: 4iV5aJ

         Департамент звертається з проханням до бажаючих, які планують взяти участь у громадських слуханнях, дотримуватись наступних вимог:

- під час реєстрації необхідно використовувати власне імя та прізвище, назву організації, яку представляє учасник;

- слово для виступу надається всім бажаючим, які зареєструвалися відповідно до попередньої вимоги;

- до розгляду не допускаються питання які, не є предметом громадських слухань, головуючий громадських слухань буде вимушений позбавити слова виступаючого;

- учасники громадських слухань повинні дотримуватися регламенту та норм етичної поведінки.

                                               Департамент регулювання містобудівної діяльності

                                               та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради

30 квітня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради