Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ВІЗА» У ВЕРХОВНІЙ РАДІ УКРАЇНИ

Створено: 2018-03-30 15:57:30Оновлено: 2018-03-30 15:59:46

29-30.03.2018 Департамент адміністративних послуг виконкому міської ради приймав участь у практикумі з галузевої законотворчості.

Разом з керівництвом інших ЦНАПів України, а також з народними депутатами, керівництвом Мінрегіонбуду, Мінекономрозвитку і торгівлі, Мінюсту,  Асоціації міст України, обговорювали питання законодавчих процедур та правил проектування нормативно-правових актів; кращі практики по підготовці нормативно-правових актів органів місцевого самоврядування.

В ході відповідної дискусії ЦНАП «Віза» запропонував для обговорення питання законодавчого врегулювання переліку адмінпослуг, невідповідностей один одному діючих нормативно-правових актів Уряду з питань надання адміністративних послуг (саме це створює певні адмінбар’єри при обслуговуванні заявників послуг), нормативного врегулювання пакетних послуг та послуг, що надаються через мобільні пристрої, обладнання; необхідності врегулювання реєстрації місця проживання та постановки на військовий облік; прискорення механізмів електронного урядування для ЦНАПів, їх методичної підтримки; тощо.

Сьогодні ж знайомили з роботою ЦНАПу «Готово» м. Києва – в роботу взяли для себе багато новацій. Крім того, керівники ЦНАПів одержали відповідні сертифікати.

Ми працюємо - для Вас!

Наша якість- Ваша довіра!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

30 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради