Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«Єдині вікна» Кривого Рогу з початку року надали вже 100-тисячну муніципальну послугу криворіжцям

Створено: 2017-03-30 10:08:06Оновлено: 2017-03-30 10:19:01

Під керівництвом міського голови Юрія Вілкула для зручності криворіжців  з 2016 року    отримати  адміністративні послуги можна  в районах. Сьогодні в місті працює 11 дозвільних та реєстраційних офісів. З початку 2017-го року   прийнято   100 тис. заявників, а в 2016 - 310 тисяч криворіжців скористалися їх послугами.

У Криворізькій мерії привітали стотисячного відвідувача Центру адміністративних послуг – Вікторію Кошелєву. Матуся новонародженого отримала пакет послуг «Перші документи новонародженого».

Програма надання послуг «одним пакетом»  для  оформлення  документів малюка   у Кривому Розі запрацювала  першою в Україні.

Завдяки цьому сім'ї можуть оформити та отримати свідоцтво про народження дитини, соціальні допомоги, а також інші довідки, пов'язані з народженням  малюка, без зайвої тяганини.

Начальник управління з питань надання адміністративних послуг Наталія Романовська від  імені мера міста привітала стотисячного відвідувача: «Для нас найголовніше - допомагати людям, щоб вони отримували  якісні та необхідні послуги. На сьогоднішній день Криворізький Центр надає 423 адміністративні послуги, в той час як, наприклад, у Дніпрі - 213. Вже працюють проекти «одним пакетом» і у сфері надання соціальних пільг  учасникам АТО  та оплати комунальних послуг у єдиному розрахунковому центрі».

Вікторія Кошелєва   сказала: «Це дуже зручно і доступно. Донька народилася на початку березня, і ми вже маємо на руках всі необхідні документи. Важливо, що ця послуга безкоштовна. Приємно, що місто турбується про нас, і криворіжці отримують комфортні та сучасні муніципальні послуги».

Всього криворізький ЦНАП дає можливість городянам скористатися різними послугами, список яких можна подивитися на сайте.    Серед новацій – можливість записатися на прийом  через Інтернет, а також отримання СМС-повідомлень про хід  розгляду документів.    У  Центрі працює система електронної  черги.

Також у Кривому Розі готується до запуску пілотна модель «Мобільний офіс  надання адміністративних і соціальних послуг жителям   Кривого Рогу» для зручності мешканців віддалених мікрорайонів і селищ міста.


 

30 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради