Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Кривий Ріг придбає близько 50 нових тролейбусів і запровадить європейську технологію управління транспортними потоками

Створено: 2017-01-30 16:26:14Оновлено: 2017-01-30 16:30:15

У Кривому Розі не лише оновлюють парк тролейбусів, але й  для зручності пасажирів підвищують ефективність управління пасажирським рухом.

Перший заступник мера Євген Удод відвідав з робочим візитом Варшаву і зустрівся з керівництвом Агенції Польщі «Інтелектуальні транспортні системи» - лідером в Європі в сфері управління транспортними потоками.

У системі міських перевезень найважливішим напрямком є муніципальний електротранспорт - як найбільш економний і екологічно чистий, що дуже важливо для промислового Кривого Рогу. За дорученням мера міста Юрія Вілкула першим заступником Євгеном Удодом була досягнута домовленість з Європейським банком реконструкції та розвитку про отримання коштів на оновлення тролейбусного парку. Це дозволить придбати близько 50 нових тролейбусів.

«Але, просто взяти і купити нові тролейбуси це - лише півсправи. Зараз, за завданням мера Юрія Вілкула, ми паралельно робимо дві речі: домовляємося про купівлю нових тролейбусів і займаємося підвищенням ефективності міського потоку, щоб дати тролейбусу додатковий пріоритет. І в цьому нам допоможуть досвід і знання польських експертів», - сказав Е. Удод.

 Довідково:Агенція Польщі в 2016 році отримала Гран-Прі на конкурсі в Мельбурні щодо оптимізації транспортних потоків.


 

30 січня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради