Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Завдяки міській владі селище Горького повністю газифіковане

Створено: 2010-12-29 15:08:22Оновлено:

 29 грудня в селищі Горького введено в експлуатацію 3,4 км. газових мереж другого пускового комплексу. Запуск газопроводу відбувся за участі міського голови Юрія Вілкула.

Будівництво газових мереж другої черги в селищі Горького завершило газифікацію цього поселення згідно з прийнятою міською програмою газифікації населених пунктів у Кривому Розі. З введенням в експлуатацію об’єкта: «Газифікація селища Горького (II черга)» до газифікованих у попередні роки будинків цього селища приєдналися ще 5 вулиць – Горіхівська, Сочинська, Юмашева, Шатурська, Цендера. Тобто газ отримали ще додатково 558 мешканців Горького – це 186 житлових будинків.

Як зазначив Ю.Вілкул, загалом будівництво другого пускового комплексу селища Горького розпочате в 2009 році. Фінансування будівництва передбачалося здійснити за рахунок національної акціонерної компанії «Нафтогаз Україна», проте кошти виділені не були. Для можливості газифікації житлових будинків виконком міської ради вжив відповідні заходи і винайшов кошти для закінчення будівництва.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради