Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулося засідання Криворізької міської ради V скликання

Створено: 2010-10-29 08:24:35Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови від 21.10.2010 №229-р “Про скликання LVІІ сесії міської ради V скликання” 29 жовтня 2010 року відбулося засідання Криворізької міської ради V скликання. Його провів міський голова Юрій Любоненко. У роботі сесії взяли участь 74 депутати міськради. Також на засіданні були присутні депутат Дніпропетровської облради, голова Дніпропетровської обласної асоціації органів місцевого самоврядування, в.о. ректора Криворізького технічного університету Юрій Вілкул, депутат Дніпропетровської облради, заступник директора з науки структурного підрозділу м. Кривий Ріг гірничорудного дивізіону товариства з обмеженою відповідальністю “МЕТІНВЕСТ ХОЛДІНГ” Володимир Півень, голови районних у місті рад, керівники відділів і управлінь виконкомів міської та районних у місті рад, керівники установ і організацій міста, представники засобів масової інформації Кривого Рогу.

У цілому на пленарне засідання зі змінами і доповненнями було винесено 54 питання. Всі проекти рішень порядку денного LVІІ сесії прийняті.

Під час засідання сесії міський голова Юрій Любоненко відзначив роботу криворізьких депутатів за останні 4 роки і, зокрема, здобутки, які вдалося досягти у рiзних галузях. Відтак, за видатні заслуги перед містом у здійсненні заходів щодо зміцнення авторитету Кривого Рогу, сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у становлення місцевого самоврядування, соціально-економічний та культурний розвиток міста, вирішення актуальних питань сьогодення територіальної громади, визначну громадську діяльність та ефективну роботу міський голова Юрій Любоненко вручив кращим депутатам Криворізької міської ради V скликання і головам районних у місті рад високі нагороди.

Після засідання Ю.Любоненко провів брифінг для представників ЗМІ, де журналісти отримали вичерпні відповіді на різносторонні питання.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради