Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі відбулась бізнес зустріч з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку

Створено: 2017-05-29 13:19:05Оновлено: 2017-05-29 13:19:47

26 травня п.р. в приміщенні Криворізького відділення Дніпропетровської торгівельно-промислової палати України відбулась бізнес-зустріч керівників малих та середніх підприємств Кривого Рогу з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку.

Організаторами цього заходу стали Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), Центр підтримки бізнесу в Дніпрі при тісній співпраці з виконкомом Криворізької міської та Криворізьким представництвом Дніпропетровської торгово-промислової палати.

Захід очолили заступник міського голови А.Полтавець, старший банкір-регіональний представник з фінансування та розвитку малих й середніх підприємств М.Ісмаіла, віце–президент Центра підтримки бізнесу в Дніпрі   С. Кучеренко, провідний банкір програми фінансування та розвитку малого та середнього бізнесу ЄБРР в Україні  В.Носик.

Як зазначив А.Полтавець, метою цієї зустрічі є ознайомлення з можливостями фінансування, які надає  ЄБРР для малого та середнього бізнесу в рамках ініціативи EU4Business.

Також, відмітив, що Криворізька міська рада вже співпрацює з Європейським банком у напрямку фінансування проектів щодо  підвищення енергоефективності громадських будівель та оновлення тролейбусного парку.

За цей час ЄБРР надав грантову підтримку більш ніж 722 малим та середнім підприємствам України на суму понад 15,7 млн. євро. Фінансування було забезпечено Європейським Союзом, урядами США та Швеції.

Учасники заходу активно задавали найактуальніші питання щодо можливості залучення висококваліфікованих місцевих консультантів та міжнародних експертів-практиків, здатних якісно трансформувати їх бізнес.

Наприкінці заходу А. Полтавець подякував присутнім за плідну співпрацю та конструктивний діалог організаторів й учасників бізнес-зустрічі.


 

29 травня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради