Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Микола Дабіжа: Ми закликаємо всі політичні та громадські організації міста 9 травня проявити справжній патріотизм і віддати данину поваги подвигу ветеранів

Створено: 2015-04-29 17:00:53Оновлено: 2015-04-29 17:03:34

29 травня відбулося пленарне засідання 59 сесії Криворізької міськради Депутати розглянули та ухвалили рішення з 87 питань. Вони стосуються різних сфер життєдіяльності Кривого Рогу, зокрема, соціальної підтримки мешканців, земельних відносин, розвитку житлової сфери, тощо. Звучала на сесії і тема вшанування ветеранів Другої Світової війни.

Депутат міськради Микола Дабіжа від імені Президії Ради Криворізької міської організації ветеранів звернувся до політичних і громадських організацій міста, правоохоронних органів:

«9 травня Кривий Ріг, як і вся Україна, відзначатиме святий для мільйонів людей День Великої Перемоги. У кожній криворізькій родині є свої герої Великої Вітчизняної війни - батьки, діди і прадіди, які визволяли нашу Батьківщину від окупантів, дійшли з боями до Берліна і врятували світ від нацизму. Багато з них віддали за Перемогу власні життя - у війні загинули 8 мільйонів українців, кожен п'ятий житель нашої країни.

Впевнені, криворіжці гідно зустрінуть 70-річчя Перемоги. Наш святий обов'язок - шанувати пам'ять воїнів-визволителів, як полеглих героїв, так і тих, хто нині з нами.

Ми закликаємо всі політичні та громадські організації міста 9 травня проявити справжній патріотизм і віддати данину поваги подвигу ветеранів. Будь-які ж провокації у цей день будуть розцінені не інакше, як зневага до пам'яті воїнів Великої Вітчизняної війни, всіх тих мільйонів жителів України, для яких подвиг нашого народу священний».

Довідково:

У Кривому Розі в повному обсязі виконуються всі програми соціального захисту учасників Великої Вітчизняної війни.

До 9 травня більше 16 тисяч ветеранів отримають виплату на загальну суму понад 8 млн. грн. У рамках державної програми в цьому році буде відремонтовано 15 квартир учасників бойових дій ( на суму 555 тис.грн.).

(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net


 

29 квітня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради