Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулись публічні слухання

Створено: 2011-07-28 10:59:14Оновлено:

Відповідно до розпорядження міського голови «Про проведення публічних слухань» у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1) 26.07.2011 о 16.00 відбулись публічні слухання з обговорення проекту рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з утримання майданчиків для платного паркування» та аналізу його регуляторного впливу, де участь приймали: представники постійних комісій міськради, керівники структурних підрозділів виконкому міськради, суб’єкти господарювання – оператори паркування, мешканці міста та засоби масової інформації.

Розробником проекту рішення – відділом транспорту і зв’язку виконкому міської ради присутніх було проінформовано, що в запропонованому проекті рішення передбачається установити комунальному підприємству «Парковка та реклама» тариф на послуги з утримання майданчиків для платного паркування в місті на рівні не більше 2 грн. за одну годину паркування транспортного засобу. Всім іншим суб’єктам господарювання, які провадять свою діяльність зі справлянням плати за користування місцями для паркування, необхідно буде дотримуватися вимог цього рішення та надати до виконкому міської ради розрахунки тарифів на послуги з утримання майданчиків для платного паркування, виконані згідно методики, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2010 №258.

В цілому, за результатами проведення публічних слухань було вирішено погодитись з проектом рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з утримання майданчиків для платного паркування», як з таким, що необхідний для подальшого розвитку мережі місць паркування, упровадженню сучасних методів їх організації. Відділ транспорту і зв'язку виконкому міської ради

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради