Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Завдяки турботі міста та земляків ми з хлопцями забезпечені всім необхідним, - криворіжець Олександр Путілін, розвідник

Створено: 2017-10-27 12:20:18Оновлено: 2017-10-27 12:21:34

За дорученням мера Юрія Вілкула міський Штаб допомоги криворізьким військовослужбовцям передав черговий гуманітарний вантаж землякам, які виконують військовий обов'язок у зоні АТО.

Представники міського штабу приїхали на передову, об'їхали  чотири взводних опорних пункти та передали хлопцям дизель-генератори, продукти харчування. А також, солодкі подарунки, які спеціально для бійців підготували криворізькі школярі в рамках міської акції «Зігріємо увагою воїнів».

Начальник міського штабу Костянтин Бєліков сказав: «За завданням міського голови штаб допомоги криворізьким військовослужбовцям постійно направляє гуманітарну допомогу в зону АТО. Солдати-криворіжці можуть бути впевнені – ми завжди їх підтримаємо».

Також, Костянтин Бєліков вручив розвіднику Олександру Путіліну найвищу міську відзнаку – нагрудний знак «За заслуги перед містом» II ступеня.

Боєць підкреслив: «Безумовно, почесно отримати таку нагороду від рідного міста. Завдяки турботі та увазі земляків ми з хлопцями забезпечені всім необхідним: починаючи від продуктів харчування і закінчуючи необхідним інструментом, запчастинами до машин. Це  дорого цінується!».

Важливо підкреслити, що кожен гуманітарний вантаж формується міським штабом за заявками командування військових частин.

За час проведення АТО Кривий Ріг передав більше п'ятисот касок, бронежилетів, кілька тисяч комплектів натільної білизни, взуття. Солдати на передовій отримали електрогенератори, інструменти, сотні тон продуктів, медикаменти. З 2014 року медичну допомогу за рахунок міського бюджету отримали більше чотирьох тисяч воїнів. Місто надає допомогу в проведенні ремонтів військових частин. Солдати АТО та їх сім'ї отримують компенсацію в умовах зростання тарифів.


 

27 жовтня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради