Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Інформація про проведення пленарного засідання ІХ сесії Криворізької міської ради VІІ скликання

Створено: 2016-07-27 15:10:42Оновлено: 2016-07-27 15:11:24

22 липня 2016 року о 9.00 відбулися засідання постійних комісій, а 27 липня 2016 року о 9.00 пленарне засідання ІХ сесії міської ради.

На пленарному засіданні вручено нагрудні знаки «За заслуги перед містом» кращим працівникам металургійної та гірничодобувної галузі міста.

Міський голова, який вів пленарне засідання,  повідомив про зміни:

- назви фракції  «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на депутатська фракція  «СОЛІДАРНІСТЬ»;

- в керівному та кількісному складі фракції політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» (фракцію очолює депутат  Бурман Л.В., вийшли з неї депутати міської ради Милобог Ю.В., Шишка Н.В.).

Вілкул Ю.Г. проінформував присутніх про партнерство з міжнародними організаціями, а саме з німецькою стороною в галузі освіти і медицини, із Світовим та Європейським інвестиційним банками й готовність Асамблеї європейських регіонів прийняти Кривий Ріг у  якості асоційованого члена.

На пленарному засіданні прийнято 97 рішень, з яких  53 – щодо земельних відносин.

Депутатами прийнято до відома інформацію про роботу виконкому міської ради з 01 квітня до 30 червня 2016 року.

Одним з рішень, прийнятих міською радою на пленарному засіданні,  погоджено направлення  звернення  до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України стосовно встановлення мораторію на підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.

При розгляді питань порядку денного виступили депутати міської ради Шишка Н.В.,  Колесник М.Ю.,  Морозов Ю.О.,   Сова С.М.,  Цюпа Ю.О., Милобог Ю.В.,  Макаренко О.Ю., Артюх В.М., Бурман Л.В.,  Фролова С.О., Максименко В.В.

З інформацією стосовно неприпустимості приватизації державного підприємства "Криворізька теплоцентраль" виступив перший заступник міського голови Удод Є.Г. Відповідне звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів  України депутати також  ухвалили на засіданні.

З різних  питань виступила депутат міської ради Шишка Н.В.


 

27 липня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради