Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПРО ДОСТУПНІ, ЯКІСНІ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ –АБОНЕНТСЬКИМ ТА ІНФОРМАЦІЙНИМ СЛУЖБАМ

Створено: 2017-06-27 14:49:24Оновлено: 2017-06-27 14:50:01

Центром адміністративних послуг «Віза» разом із управлінням з питань реєстрації виконкому міської ради проведено промо-акцію для абонентських та інформаційних служб Промводопостачання, Тепломережі, Криворіжгазу, Екоспецтрансу, Дніпрообленерго тощо.

Учасники заходу були ознайомлені із роботою Центру та його територіальних підрозділів. Приділено особливу увагу системі реформування адміністративних послуг та новацій у роботі Центру. Також корисною була інформація щодо можливостей Мобільного офісу, в якому громадяни будуть отримувати не тільки адміністративні послуги, а й вирішувати соціальні питання. Актуальними були питання щодо реєстрації нерухомості, бізнесу, місця проживання та можливість  отримання довідок з відповідних реєстрів Міністерства юстиції України.

Обговорювалась на заході необхідність підвищення клієнтоцентричності роботи абонентських та  інформаційних служб підприємств, що посідають монопольне становище на ринку послуг (водо-, тепло-, газо-, електро-постачання).

 

«Ключове завдання полягає в тому, щоб адміністративні послуги надавалися громадянам просто, доступно, якісно», така, на сьогодні, позиція міської влади.

 

Наступна зустріч – із колективом працівників  комунального підприємства «Парковка та реклама» та замовників послуг - 05.07.2017 о 10.00 (комунальне підприємство «Парковка та реклама», майдан Праці, 1).

 

 

Ми працюємо для Вас!

Наша якість - Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28

e-mail: [email protected]

27 червня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради