Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулося засідання міської (галузевої) ради з питань розвитку підприємництва

Створено: 2010-05-27 12:05:20Оновлено:

26.05.2010 у виконком міської ради (єдиному дозвільний центрі м.Кривого Рогу) відбулося засідання міської (галузевої) ради з питань розвитку підприємництва.
За порядком денним були розглянуті наступні питання:

1. Інформація про рішення міської ради від 14.05.2010 №3884 "Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Кривого Рогу".

2. Ухвалення звітів про наслідки відстеження результативності дії регуляторних актів – рішень виконкому міської ради, як таких, що підготовлені з урахуванням вимог Закону України «Про засади державно регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Постанови КМУ від 11.03.2004 №308 «Про затвердження Методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторних актів:
- «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення у м.Кривому Розі» (очікувана результативність);
- рішення виконкому міськради від 08.04.2009 №110 «Про встановлення тарифів на послуги теплопостачання у м.Кривому Розі для установ, організацій, що фінансуються з бюджетів усіх рівнів та інших споживачів» (повторне);
- рішення виконкому міськради від 08.04.2009 №115 «Про затвердження середньорічних норм накопичення твердого побутового сміття» (повторне);
- рішення виконкому міськради від 08.04.2009 №125 «Про затвердження міської маршрутної мережі пасажирського автомобільного транспорту» (повторне).

3. Надання висновку на відповідність ст.ст.4,8 Закону України «Про засади державно регуляторної політики у сфері господарської діяльності» після публічного обговорення із урахуванням (або відхиленням) обґрунтування розробника щодо наданих пропозицій та зауважень при наявності позитивного висновку Дніпропетровського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України до проектів рішень виконкому міської ради:
- “Про внесення змін у додаток до рішення виконкому міськради від 14.09.2005 № 533 “Про затвердження Переліку послуг, що надаються суб'єктами господарювання комунальної власності, на які встановлюється граничний рівень рентабельності”
- “Про затвердження Положення про порядок знесення зелених насаджень”

4. Про забезпечення виконання законодавства щодо дозвільної системи у сфері господарської діяльності в місті. 5. Про здійснення перевірок органами державної податкової інспекції на території міста (інформація Центральної МДПІ у м.Кривому Розі).
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради