Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Підписано Угоду про науково-технічне співробітництво і організацію взаємовідносин з питань впровадження технологій електронного урядування

Створено: 2010-04-27 13:14:30Оновлено:

22 квітня керівники Дніпропетровської і Одеської областей в режимі відеоконференції підписали Угоду про науково-технічне співробітництво і організацію взаємовідносин з питань впровадження технологій електронного урядування. Цю Угоду підписали за допомогою електронного цифрового підпису голови Дніпропетровської та Одеської облдержадміністрацій Олександр Вілкул, Едуард Матвійчук та голови обласних рад. В урочистій церемонії підписання Угоди взяв участь перший заступник голови Державного комітету інформатизації України Андрій Семенченко.

Одним зі значних досягнень цієї сумісної роботи у подальшій реалізації проекту має стати практична реалізація обміну електронними документами між органами державної влади та місцевого самоврядування на базі єдиного формату повідомлень. Але це тільки перший крок, який є свідченням технологічної готовності органів державної влади Дніпропетровської області перейти до юридично значимого електронного документообігу. Наступним кроком повинен стати перехід до надання державних та адміністративних послуг юридичним і фізичним особам на основі електронної взаємодії із застосуванням передових інформаційних технологій.

етальніше – на сторінках газети «Червоний гірник» №63 від 27 квітня 2010)

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради