Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

НОВИЙ ФОРМАТ ПРИЙОМУ ЗАМОВНИКІВ ПОСЛУГ «ПАСПОРТНОГО ОФІСУ»

Створено: 2018-03-26 14:18:48Оновлено: 2018-03-26 14:22:06

Паспортний офіс «Візи» працює в тестовому режимі, тому разом з Вами ми відпрацьовуємо кращі варіанти обслуговування та протидії корупційним ризикам.

Із 2 квітня планується збільшення чисельності замовників біометричних закордонних паспортів до Центрального Паспортного офісу (пл. Молодіжна, 1) – до 30 осіб та районних Паспортних офісів у Центрально-Міському (вул. Староярмаркова, 44) та Інгулецькому (просп. Південний, 1) - до 12 осіб. Реєстрація на прийом буде здійснюватися лише шляхом попереднього запису через мережу Інтернет.

Ми чекаємо на Вас з понеділка по п`ятницю з 9.00 до 16.00. для оформлення та отримання готового паспорта.

Звертаємо увагу, що обслуговування з «живої черги» розповсюджується лише на пільгову категорію воїнів.

Процедура попереднього запису на прийом дуже проста: бажаючі отримати біометричний паспорт можуть зареєструватися в електронній черзі через сайт виконкому Криворізької міської ради (http://kr.gov.ua/) та веб-портал «Криворізький ресурсний центр» (https://krogerc.info/ua/service_center.html) на сторінці Центру адміністративних послуг «Віза».

Для Вашої зручності нами забезпечено можливість попереднього запису до Центру «Віза» та його територіальних підрозділів через мобільний додаток «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза».

Також інформуємо, що з урахуванням пропозицій мешканців міста - замовників послуг, на засіданні виконкому міської ради 14.03.2018 прийнято рішення про доповнення  пакету за життєвою ситуацією «Народження дитини», що надається через Центр адміністративних послуг «Віза», новою послугою: оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Звертаємо увагу батьків новонароджених дітей на те, що після отримання свідоцтва про народження, в рамках пакетної послуги, за Вашою заявою ми оформимо закордонний паспорт на дитину від народження до 3-х місяців.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

26 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради