Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МОБІЛЬНА «ВІЗА» - ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО

Створено: 2018-03-26 16:50:35Оновлено: 2018-03-26 16:54:37

Вже став звичним для криворіжців, особливо для мешканців віддалених мікрорайонів та селищ,  приїзд  Мобільного  офісу муніципальних послуг.

А сьогодні Мобільний офіс вдруге приїхав за заявками учасників АТО, які перебувають на реабілітації в реабілітаційному центрі Міської лікарні №5 у Саксаганському районіУ виїзному обслуговуванні була  задіяна потужна «бригада» фахівців, у складі: секретаря  тимчасової робочої групи для розгляду заяв учасників АТО з питань отримання земельних ділянок, державного реєстратора, реєстратора  з  «прописки», фахівців соціального захисту населення Саксаганського району, управління Пенсійного фонду України. В Мобільному офісі фахівці обслуговували, як учасників АТО, так і мешканців,  розташованих поряд  будинків. А в свою обідню перерву організовано відвідали Мобільний офіс медичні працівники. Були надані  послуги, консультації з соціальних питань, у т.ч. пенсійних, оформлення земельних ділянки, біометричних паспортів  громадян України для виїзду за кордон, реєстрації місця проживання громадян. Прийнято 46 замовників послуг.

Виїзд Мобільного офісу у реабілітаційний центр учасників АТО Міської лікарні №5 у Саксаганському районі  співпав із  засіданням Медичної ради управління охорони     здоров’я виконкому  Криворізької  міської ради.   Учасникам Медичної ради  було презентовано роботу Мобільної «Візи», а саме  Мобільного офісу та  мобільних кейс-офісів.

 

 

 

 ШАНОВНІ КРИВОРІЖЦІ!

ПРИЙМАЄМО ВАШІ  ПРОПОЗИЦІЇ, ПОБАЖАННЯ ПО ОБСЛУГОВУВАННЮ

У  МОБІЛЬНИМУ ОФІСІ!

 Заявку можна надати на безкоштовну «гарячу лінію» Центру «Віза» - 0 800 500 459.

 

 Шановні криворіжці! Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра!

  Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]

 


 

26 березня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради