Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про терміни зберігання біометричних паспортів у Центрі «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2022-11-25 13:05:00Оновлено: 2022-11-25 13:10:21

Дуже часто від замовників паспортних послуг до Центру «Віза» («Центр Дії») надходять питання стосовно термінів зберігання виготовлених біометричних паспортів, які неотриманні замовниками з певних причин.

Готові біометричні паспорти, а саме паспорт громадянина України у формі   ID-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон з дня їх надходження до паспортних офісів Центру «Віза» («Центр Дії») зберігаються:

У разі неотримання паспорта у зазначені терміни Центр «Віза»   («Центр Дії») повертає його разом із заявою-анкетою та доданими до неї документами відповідному територіальному підрозділу Державної міграційної служби для зберігання і подальшої видачі власнику.

У територіальних підрозділах Державної міграційної служби паспорти зберігаються протягом 2 років з дня оформлення, у разі неотримання паспорта власником у зазначений термін, паспорт підлягає знищенню. Однак, відповідно до доручення Державної міграційної служби на час дії військового стану та у період карантину знищення виготовлених паспортів зупинено.

Звертаємо увагу, що за письмовим зверненням заявника строк зберігання паспорта у територіальних підрозділах Державної міграційної служби може бути продовжений до 3 років з дня його оформлення.

Нагадуємо, що видача готових документів у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом на визначені дату та час за допомогою електронного сервісу:

  • мобільного застосунку «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза» («Центр Дії») - безкоштовно завантаживши у магазині мобільних застосунків PlayMarket за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5.

  

Запрошуємо замовників паспортних

послуг отримати свої готові документи!

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  http://viza.kr.gov.ua/

25 листопада 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради