Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2018-10-25 15:28:25Оновлено: 2018-10-25 15:30:33

«Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності у приміщенні виконкому Криворізької міської ради (пл.Молодіжна,1) 19.10.2018 року  відбулися громадські слухання з питання обговорення проекту регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу.

У слуханнях взяли участь депутати міської ради, члени постійних комісій, міської галузевої та координаційної ради, виконкомів районних у місті рад, керівники та спеціалісти структурних підрозділів виконкому міської ради, керівники та фахівці підприємств та організацій міста, представники закладів культури та освіти міста, суб’єкти господарювання, представники територіальної громади та засобів масової інформації.

В ході обговорення проекту регуляторного акта – рішення міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу присутніми зазначено, що даний проект  спрямований на досягнення умови для належної життєдіяльності мешканців міста, забезпечить поліпшення санітарного та епізоотичного  стану міста,  може  змінити  громадську   думку  на   користь   цивілізованого, гуманного та етичного ставлення до тварин, що вплине на виховання зростаючого покоління й мешканців міста та підвищення моральної відповідальності в суспільстві, сприятиме врегулюванню питань нападів безпритульних тварин (собак), посиленню контролю за дотриманням вимог нормативно-правових актів щодо утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі.

На отримані в ході публічних слухань запитання та зауваження надано відповідні роз’яснення.

Ураховуючи наявність мотивованих пропозицій було наголошено на необхідності доопрацювання проекту регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу.

Зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі»  приймаються по 02.11.2018 за адресою: департамент розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради 50101, м. Кривий Ріг,  пл. Молодіжна,1, каб 552».

 

25 жовтня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради