Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«Віза» допомагає відвідувачам обрати зручний час для візиту до ЦНАПу

Створено: 2018-04-24 15:38:54Оновлено: 2018-04-24 15:43:46

ЦНАП «Віза»  поновив інформацію про завантаженість по днях та часах тижня, особливо виділено часи «пік» та періоди, коли адміністратори менше завантажені. Таку інформацію для мешканців ми розміщуємо регулярно на сайті Криворізької міської ради і виконкому, стендах, розміщених в головному офісі «Візи» (пл. Молодіжна, 1) та його терпідрозділах; публікують її і деякі друковані ЗМІ. Це дає змогу відвідувачам обрати для себе зручний час для візиту.

В середньому, в ЦНАПі «Віза» та його терпідрозділах найбільш завантажені вівторок та середа, максимальне завантаження має четвер. Нагадуємо, що по вівторкам та четвергам головний офіс «Візи» у виконкомі міської ради працює до 20-00. Як свідчить практика, з 14-30 інтенсивність потоку відвідувачів  зменшується.

В часи пік непоодинокими стали випадки, коли заявники приносять від 1 до 98 заяв і займають час адміністратора від ранку до кінця робочого дня. Це викликає скарги інших відвідувачів щодо просування їх у черзі.

У квітні середній час очікування у черзі складає від 15 до 25  хвилин, а час обслуговування, залежно від складності процедури адміністративної послуги від 15 до 30 хвилин. Щоденно адміністратори обслуговують від 450 до 600 замовників та видають до 150 готових результатів.

Ми з увагою ставимось до зауважень та пропозицій наших мешканців – споживачів послуг Центру щодо підвищення рівня обслуговування, намагаємось продуктивно реалізовувати їх в практику роботи.

Разом з цим, інформуємо про те, у кого можна оскаржити дії адміністраторів:

Подоплєлова Н.Л. – заступник міського голови;
podoplelova@kr.gov.ua

Романовська Н.І. –  директор департаменту адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради;
viza@kr.gov.ua

Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

24 квітня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради