Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Оформити біометричний паспорт відтепер більш доступно!

Створено: 2018-01-24 12:31:29Оновлено: 2018-01-24 12:35:21

Шановні криворіжці!

Центр адміністративних послуг «Віза» висловлює Вам подяку за активну участь в експрес-опитуванні щодо рівня задоволеності споживачів адміністративних, інших публічних послуг! Ми уважно прислухаємось до Ваших зауважень та побажань.

На виконання завдань, поставлених міським головою Ю.Г.Вілкулом, відкрито Паспортні офіси Центру адміністративних послуг «Віза» у його Головному офісі (пл. Молодіжна,1) та в територіальних підрозділах у Центрально-Міському (вул. Староярмаркова, 44) та Інгулецькому (пр. Південний, 1) районах.

Але, Ваш Центр «Віза» постійно працює над вдосконаленням механізму надання послуг, якістю обслуговування та задля зручності кожного криворіжця!

Інформуємо, що у Центрально-Міському та Інгулецькому територіальних підрозділах «Візи» Паспортні офіси працюють в тестовому режимі.

До речі, обслуговування замовників при їх попередній реєстрації в електронній черзі є водночас дієвим механізмом для виключення корупційних ризиків та забезпечує прозорість взаємодії Центру адміністративних послуг «Віза» із громадянами.

Тому, з метою економії часу замовників біометричних паспортів, із 01.02.2018 року у Центрально-Міському та Інгулецькому територіальних підрозділах «Візи» оформити біометричний паспорт можна буде виключно шляхом попереднього запису до електронної черги.

Нагадаємо 5 кроків для попередньої реєстрації в електронну чергу Центру адміністративних послуг «Віза» та його територіальних підрозділів:

Крок  1. Перейти на сайт виконкому Криворізької міської ради (http://kr.gov.ua/) або веб-портал «Криворізький ресурсний центр» (https://krmisto.gov.ua/) на сторінці Центру адміністративних послуг «Віза» в розділ «Попередня реєстрація»*;

Крок  2. Обрати послугу та зручне місце надання послуги (головний офісу Центру «Візи» або його територіальний підрозділ);

Крок 3. Ввести ПІБ та контактний телефон особи, яка буде оформлювати біометричний паспорт;

Крок 4. Обрати зручну дату/час для візиту та підтвердити реєстрацію;

Крок 5. Отримати талон з ПІН-КОДОМ підтвердження, роздрукувати його або записати пін-код та час візиту.

* Для мобільних громадян Центр «Віза» впровадив мобільний додаток попередньої реєстрації в електронній черзі, тому скориставшись своїм гаджетом Ви можете одразу переходити до кроку 2.

Залишається всього 2 кроки для оформлення біометричного паспорту:

1.   Прийти до Центру «Віза» та підтвердити попередню реєстрацію в терміналі електронної черги (для головного офісу «Візи») або у адміністратора територіального підрозділу  (за півгодини до зазначеного в талоні часу);
2.   Отримати послугу.

Інформацію щодо процедури оформлення біометричних паспортів можна отримати безпосередньо у адміністраторів Паспортних офісів Центру «Віза» та його територіальних підрозділів, за телефоном безкоштовної «гарячої лінії» (0-800-500-459) або написавши листа на електронну адресу Центру «Віза»: [email protected].

Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

24 січня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради