Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

В ІНГУЛЕЦЬКОМУ РАЙОНІ ЗАПРАЦЮВАВ ВЖЕ ТРЕТІЙ ПАСПОРТНИЙ ОФІС ЦЕНТРУ «ВІЗА»

Створено: 2018-01-24 12:25:32Оновлено: 2018-01-24 12:29:16

З метою більшої доступності та комфортності в отриманні послуг із оформлення біомет-ричних паспортів криворіжцями міським головою Вілкулом Ю.Г. поставлено завдання – відкриття районних Паспортних офісів. З грудня такий офіс запрацював у територіальному підрозділі Центру «Віза» Центрально-Міського району, а вже сьогодні – у Інгулецькому. Міський голова доручив продовжити цю роботу, визначити потреби мешканців міста в даних послугах. До кінця року заплановано відкриття Паспортних офісів в решті районів міста. Нагадаємо, що виконком Криворізької міської радиперший орган місцевого самоврядування на Дніпропетровщині, який отримав повноваження Державної міграційної служби щодо оформлення паспортів громадян України (із липня поточного року в Центрі «Віза» виконкому міської ради здійснюється прийом документів на оформлення біометричних паспортів).

Робоча станція паспортного офісу розрахована на оформлення заяв-анкет та видачі біометричних закордонних і ID-паспортів.

Система роботи у тестовому режимі передбачає 10 клієнтів в день. Заявник має особисто зареєструватись у адміністратора Паспортного офісу за адресою: пр. Південний,1 (режим роботи: понеділок-п`ятниця з 9.00 до 16.00). Всі заявки день-в-день направляються до Інгулецького районного відділу Державної міграційної служби України в Дніпропетровській області. Слід зазначити, що основний суб’єкт надання послуги з оформлення паспортів, як і раніше - Державна міграційна служба України. Після отримання готових паспортів, Центр «Віза» інформує своїх замовників про виконання послуги за допомогою СМС-повідомлення.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість – Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]


 

24 січня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради