Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ПРОСТІ, ДОСТУПНІ ТА ЯКІСНІ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ

Створено: 2017-06-23 16:28:37Оновлено: 2017-06-23 16:36:05

Для працівників культури та мистецтва Кривого Рогу Центром адміністративних послуг «Віза» разом із управлінням з питань реєстрації виконкому міської ради проведено промо-акцію, як просто і доступно отримати якісні послуги в “єдиних вікнах” органів місцевого самоврядування.

На зустрічі було озвучено основні питання щодо реформи адміністративних  послуг, яка проходить під керівництвом міського голови  Вілкула Ю.Г.; проінформовано про переваги електронної черги, систему контролю якості роботи адміністраторів, стандартизацію послуг; про нововведення (мобільний додаток  у гаджетах криворіжців,  функції «Активний громадянин» та «Інтерактивний гід» на офіційному сайті виконкому міської ради). Учасникам заходу закцентовано увагу на перевагах «пакетних послуг», що надаються у Кривому Розі за різними життєвими ситуаціями: «Народження дитини», «Втрата близької людини», які на сьогодні є найрейтинговішими.

Позитивно було сприйнято інформацію щодо організації видачі біометричних та ІD- паспортів найближчим часом у Центрі «Віза».

Працівники культури з цікавістю ознайомилися з електронними сервісами по оформленню нерухомості, реєстрації бізнесу та можливістю  отримання довідок з відповідних реєстрів Міністерства юстиції України.

 

Наступна зустріч – з абонентськими та інформаційними службами суб”єктів господарювання, що посідають монопольне становище на ринку послуг (водо-, тепло-, газо-, електро-постачання тощо)  - 27.06.2017 о 11.00 (каб.139, виконком міської ради).

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28
e-mail: [email protected]


 

23 червня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради