Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

В Кривому Розі 20 червня пройшли Дні Енергії

Створено: 2017-06-23 11:30:17Оновлено: 2017-06-23 11:32:21

В рамках ініціативи Європейської Комісії "Угода Мерів" в різних країнах світу проводяться Дні Енергії. Кривий Ріг вже 6 рік поспіль долучається до проведення цього заходу, який проходить одночасно з Європейським тижнем сталої енергії.

Тиждень сталої енергії є частиною кампанії Європейського Союзу, спрямованої на збільшення джерел відновлювальної енергетики та підвищення енергоефективності, метою якої є сприяння участі молоді в енергоефективному розвитку територіальних громад.

Тема ефективного використання енергоресурсів є актуальною для нашої країни, в цілому, і для такого промислового гіганта, як наше місто, зокрема.

Тому це дійсно важливо, що молоде покоління долучається до таких акцій, які 20 червня пройшли у 116 тимчасових таборах відпочинку з денним перебуванням дітей на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів всіх районів міста.

В рамках заходів пройшли інформдайджести щодо збереження та економного використання енергоресурсів, конкурси малюнків "Збережи енергію", перегляд відеороликів з ощадливого використання ресурсів, тематичні виховні заходи, квести, велопрогулянки, еко-майстерні, показ мод із вторинної сировини тощо.

Заступник міського голови Полтавець Андрій Анатолійович особисто прийняв участь у заходах, які проходили в одному з таборів - Навчально-виховному комплексі № 35 "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-багатопрофільний ліцей "Імпульс" - та вручив дітлахам, які стали переможцями конкурсів, подарунки до Днів Енергії.

Також, в цей день подарунки від виконкому Криворізької міської ради отримали учні загальноосвітньої школи I-III ступенів №26 та загальноосвітньої школи I-III ступенів №103, які приймали активну участь у заходах з енергозбереження.

Міська влада всебічно підтримує проведення подібних заходів в освітніх закладах міста, адже діти зі стін рідної школи усвідомлюють необхідність заощадження енергоресурсів та збереження клімату і життя на Землі


 

23 червня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради