Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про планування діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік

Створено: 2016-06-23 08:48:02Оновлено: 2016-06-23 08:51:20

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», беручи до уваги протоколи засідань постійних комісій міської ради від 20.05.2016; ураховуючи пропозиції управлінь містобудування, архітектури та земельних відносин, комунальної власності міста виконкому міської ради, рішенням міської ради від 22.06.2016 №632  у план  діяльності міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік внесено зміни.

Із зазначеного плану виключено підготовку рішень міської ради:

- за результатами періодичного відстеження результативності рішення міської ради від 22.02.2012 №978 «Про затвердження Тимчасового порядку розміщення об’єктів містобудування та надання вихідних даних для їх проектування -  «Про затвердження Порядку  розміщення  об’єктів містобудування та  надання вихідних даних для їх проектування» (відповідальним за підготовку проекту є управління містобудування,  архітектури та земельних відносин виконкому міської ради, строк підготовки ІІ півріччя). Цілі прийняття цього акту: упорядкування процедури  розміщення  об’єктів містобудування та надання вихідних даних для їх проектування у відповідності до вимог чинних законодавчих та нормативно-правових актів  України;

-  «Про затвердження Положення про інформаційні ресурси єдиної цифрової топографічної основи території міста Кривого Рогу» » (відповідальним за підготовку проекту є управління містобудування,  архітектури та земельних відносин виконкому міської ради, строк підготовки ІІ півріччя.) Цілі прийняття цього акту: створення єдиної цифрової топографічної основи території міста на підставі топографічних карт і планів та планово-картографічної основи; упорядкування результатів інженерно-геодезичних виконавчих знімань завершених будівництвом об’єктів інфраструктури міста; унесення на підставі топографічних карт і планів відомостей до електронної містобудівної кадастрової системи  м. Кривий Ріг;

- ураховуючи відсутність змін у чинному законодавстві України - «Про затвердження Положення про порядок оформлення оренди об’єктів комунальної власності міста Кривого Рогу» (відповідальним за підготовку проекту є управління комунальної власності міста виконкому міської ради, строк підготовки І півріччя). Цілі прийняття цього акту: підвищення ефективності управління майном комунальної власності міста та удосконалення правового регулювання орендно-договірних відносин;

- зважаючи на протоколи постійних комісій міської ради - «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у  м. Кривому Розі (відповідальними за підготовку проекту є управління розвитку підприємництва, фінансове, економіки, управління містобудування, архітектури та земельних відносин виконкому міської ради, строк підготовки І півріччя). Цілі прийняття цього акту: установлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у м. Кривому Розі з урахуванням вимог Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році.

Змінено строк підготовки проекту рішення міської ради «Про затвердження Положення про порядок продажу земельних ділянок комунальної власності (або прав на них) на території міста Кривого Рогу» на ІІ півріччя.

Доповнено цей план підготовкою проекту рішення міської ради «Про затвердження Регламенту впорядкування містобудівних та земельних відносин».

Уцілому план діяльності міської ради та її виконкому з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік, зі змінами викладено в таблиці та розміщено на офіційній сторінці виконкому міської ради  в мережі Інтернет у рубриці «Планування регуляторних актів» підрозділу «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база» www.kr.gov.ua, на порталі «Криворізький ресурсний центр»:

Додатково повідомляємо, що проект рішення міської ради «Про внесення змін до  рішення міської ради від 31.01.2015 №3310 «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг «Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу» та його територіальних підрозділів» та аналіз його регуляторного впливу було обговорено на засіданні експертної комісії міської ради з питань підготовки проектів регуляторних актів та розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань регуляторної політики та підприємництва.

Крім того, інформуємо, що рішенням міської ради від 22.06.2016 №633 затверджено ставки туристичного збору у м.Кривому Розі.

Додаткову інформацію можливо отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради (50101, м. Кривий Ріг, пл.. Молодіжна (пл. Радянська),1, каб.513, 512, тел. 74-70-63, 92-25-89).


 

23 червня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради