Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

КУДИ ЗВЕРТАТИСЬ ДЛЯ РЕЄСТРАЦІЇ БІЗНЕСУ У КРИВОМУ РОЗІ?

Створено: 2018-04-23 13:52:38Оновлено: 2018-04-23 14:02:24

Забезпечення комфортних умов для створення та ведення бізнесу в нашому місті – одне із пріоритетних завдань місцевої влади.

Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» передбачено, що державна реєстрація проводиться незалежно від місця знаходження юридичної чи фізичної особи в межах Автономної Республіки Крим, області, міст Києва та Севастополя, крім державної реєстрації на підставі документів, поданих в електронній формі, що проводиться незалежно від місця знаходження юридичної чи фізичної особи в межах України.

Отже, у межах області реєстрації місця проживання/місцезнаходження суб’єкта господа-рювання може бити проведена державна реєстрація фізичної особи-підприємця чи юридичної особи.

Зверніть увагу! Юридичні особи та фізичні особи-підприємці, місцезнаходженням/місцем проживання яких є територія Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, а також населені пункти, в яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та населені пункти, що розташовані на лінії зіткнення в Донецькій та Луганській областях, державна реєстрація здійснюється незалежно від їх місцезнаходження/місця проживання в межах України.

Для державної реєстрації фізичної особи-підприємця або юридичної особи у Кривому Розі можна звернутися до управління з питань реєстрації виконкому міської ради, Центру адміністративних послуг «Віза», його територіальних підрозділів та інших акредитованих суб’єктів.

Ми налаштовані на Ваш успіх!

У нас ПРОСТО, ДОСТУПНО, ЯКІСНО!

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:

м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; майдан Праці, 1, тел. 92-03-34,
92-03-22, 74-29-49; e-mail: [email protected].

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

 


 

23 квітня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради