Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Актуальні новини виконкомів Криворізьких районних у місті рад. Підсумок тижня.

Створено: 2010-04-23 12:39:49Оновлено:

Актуальні новини виконкомів Криворізьких районних у місті рад.
Підсумок тижня

У Кривому Розі триває підготовка до святкування 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. З цієї нагоди виконкоми районних у місті рад організовують та проводять низку заходів.

Так, 22 квітня голова Тернівської районної у місті ради О.Розумнюк провів нараду з представниками ВАТ «Укртелеком», ТОВ «Промтел», цеху зв’язку ВАТ «Північний ГЗК» та працівниками відділу економіки та промисловості виконкому районної у місті ради. На нараді обговорювалося питання щодо забезпечення ветеранів Великої Вітчизняної війни телефонним зв’язком.

Того ж дня у Саксаганському районі на базі Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Мандрівник» був проведений районний зліт музеєзнавців, пошукових та волонтерських загонів. Цей захід присвячений 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, тому у ньому взяли участь ветерани війни. Також, на так званому зльоті, були присутні депутат районної у місті ради В.Колісник та пошукові загони шкіл району.

У виконкомі Центрально-Міської районної у місті ради, з метою належної підготовки до святкування Дня Перемоги, голова районної у місті ради С.Коверніченко 22 квітня поточного року провів нараду з керівниками підприємств, установ і організацій району з приводу проведення Всеукраїнського суботника. Він повідомив, що прийнято рішення виконкому районної ради, згідно якого усі підприємства району залучаються до роботи 24.04.2010. Поставлена вимога – упорядкувати прилеглі та закріплені за підприємствами території, відремонтувати зупинки громадського транспорту, встановити урни, тощо.

С.Коверніченко проінформував, що протягом квітня, під час проведення у Кривому Розі місячника благоустрою, у районі було зроблено великий об'єм роботи. Щоденно на території Центрально-Міського району працювала бригада з 50 чоловік (представників підприємств) та 14 одиниць автотранспортної техніки. Протягом місяця було висаджено понад 60 кущів та 350 дерев, очищені від сміття береги річок Інгулець і Саксагань, упорядковано парки та сквери. Допомогу у впорядкуванні паркової зони надавала студентська та учнівська молодь. Крім того, у районі відремонтовано майже 4 квадратні метри доріг міського і обласного значення для руху громадського транспорту. Виконано ревізію зовнішнього освітлення та замінено більше 1000 ламп зовнішнього освітлення. Ліквідовано понад 50 стихійних звалищ сміття.

Для задоволення потреб мешканців Центрально-Міського району виконано ремонт та фарбування 14 дитячих і спортивних майданчиків, відремонтовано 76 фасадів будинків, благоустроєні понад 10 контейнерних майданчиків для сміття. Всього у виконанні даних робіт взяли участь 6878 чоловік.

Найбільший об'єм робіт, крім житлово-комунальних підприємств району, виконали завдяки підприємств: ЗАТ «Електрограф», ВАТ «Криворізький турбінний завод «Констар», ДП «ДПІ«Кривбаспроект», ДП «Науково-дослідний інститут безпеки праці в гірничорудній промисловості», ТОВ «Авторемпобутбуд», ДП «Державна інспекція з якості залізних руд».


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради