Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Запрошуємо на виставку-ярмарок «Все для саду та городу»

Створено: 2017-03-23 15:06:26Оновлено: 2017-03-23 15:10:07

Шановні мешканці  та гості міста!

Традиційно у  березні  місяці на площі біля стадіону спортивного  комплексу «Металург» (пр. Металургів) розпочала роботу  виставка – ярмарок «Все для саду та городу».

Аграрії  з   Кропивницького,   Чернівців,      Дніпра, Запоріжжя, Черкас, Кривого Рогу та інших міст представляють саджанці плодових та  декоративних дерев, кущів, насіння овочів і квітів, засоби захисту рослин, добрива тощо.

Для створення неповторного та оригінального ландшафтного дизайну приймають участь у виставці-ярмарку кращі представники даної сфери.

Для  городників  та  садоводів    спеціалісти із захисту, вирощування, збору  рослин, проводять практичні семінари та надають корисні консультації з різноманітних питань, пов’язаних з веденням господарської діяльності на присадибних, дачних  ділянках.

В рамках проведення виставки – ярмарку її учасниками ініційовано проведення акції озеленення скверу біля Центру медичної реабілітації учасників бойових дій, антитерористичної операції (вул.Поперечна, 1).

Виставка-ярмарок   працюватиме  щодня до 15 квітня 2017 року  з   09.00   до   18.00 години.

З  пропозиціями  та   побажаннями   щодо  роботи виставки-ярмарку,  участі  у виставці пропонуємо звертатися за телефоном:  92-13-76.

Запрошуємо всіх  шанувальників садово-городньої справи відвідати ярмарок!


 

 

23 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради