Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Депутати криворізької міськради підтримали виділення грошей з бюджету міста на ремонт ПК Карачуни

Створено: 2017-11-22 15:52:23Оновлено: 2017-11-22 15:58:03

Під керівництвом мера Юрія Вілкула реалізується міська програма з розвитку та реконструкції культурних і спортивних об'єктів. В тому числі, за кошти міського бюджету було розроблено проект реконструкції Палацу культури «Карачуни» в Центрально-Міському районі. Перший етап ремонту ПК вже виконано на 80%, будівельники приступають до другої черги проекту.

За дорученням мера Кривого Рогу Юрія Вілкула в проект були внесені зміни: для зручності дітей в Палаці культури будуть обладнані душові та санвузли. За рішенням міськради додаткові кошти з міського бюджету (1,4 мільйона гривень) виділені на придбання крісел для глядацької зали, одягу сцени, сучасного освітлювального та звукового обладнання.

Перший етап ремонту включає капремонт фасаду будівлі, холу, коридорів другого поверху і концертної зали. Використовуються спеціальні матеріали, які дозволяють відновити і зберегти неповторний архітектурний стиль, в якому побудований Палац культури Карачуни.

Закінчена основна частина робіт по фасаду і фойє. Будівельники працюють і у вихідні. На час капремонту місто подбало про творчі колективи. Діти займаються у найближчих школах № 79, 12, 23 і 123.

Для жителів житлового масиву Карачуни, ПК є центром культурного життя. Тут займається 13 творчих колективів. Циркова студія «Шапіто» має звання «зразкової», а хор «Краяни» удостоєний звання «народного».


 

 

22 листопада 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради