Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про планування регуляторної діяльності

Створено: 2010-07-22 06:15:36Оновлено:

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», за клопотаннями структурних підрозділів виконкому міської ради, з метою забезпечення прозорості та системного підходу до підготовки проектів регуляторних актів, сприяння відповідності прийнятих рішень потребам територіальної громади, рішенням виконкому міської ради від 14.07.2010 №182 «Про регуляторну діяльність», внесено зміни до плану діяльності виконкому міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2010 рік:
  •  замінено строк підготовки регуляторного акта – проекту рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення у м. Кривому Розі» з ІІ-ІІІ квартали на ІV квартал. Мета прийняття проекту – стабільне забезпечення споживачів міста життєво необхідними послугами з централізованого водопостачання та водовідведення, поліпшення їх якості, сталої роботи КП «Кривбасводоканал» та ДПП «Кривбаспромводопостачання» (за пропозицією розробника – управління економіки виконкому міської ради, каб.230, тел.74-32-63).
  • вилучено проекти рішень міської ради «Про встановлення розмірів річної орендної плати за землю в межах міста», її виконкому «Про затвердження Порядку відключення окремих приміщень від внутрішньобудинкових мереж і систем централізованого опалення та гарячого водопостачання багатоквартирних будинків м. Кривого Рогу при відмові споживачів від централізованого теплопостачання» (за пропозицією розробників – управління земельних ресурсів, каб.217, тел.74-24-33 та житлово-комунального господарства виконкому міської ради, каб.550, тел. 440-02-38 відповідно).
Також доповнено графік здійснення заходів із відстеження результативності дії регуляторних актів структурними підрозділами виконкому міської ради на 2010 рік.

Повний текст Плану діяльності виконкому міської ради з підготовки проектів регуляторних актів та графіку здійснення заходів із відстеження результативності дії регуляторних актів на 2010 рік розміщено на офіційній сторінці виконкому міської ради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база».

Примітка: додаткову інформацію з вищезазначених питань можна отримати в управлінні розвитку підприємництва виконкому міської ради, каб.505, 513, тел.74-12-03, 74-70-63.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради