Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про планування регуляторної діяльності

Створено: 2010-06-22 05:45:43Оновлено:

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою забезпечення системного підходу до підготовки проектів регуляторних актів, сприяння відповідності прийнятих рішень потребам територіальної громади, рішенням виконкому міської ради від 16.06.2010 №145 «Про регуляторну діяльність», внесено зміни до плану діяльності виконкому міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2010 рік.

Враховуючи оновлення законодавчої бази, для викладення положень регуляторного акта – проекту рішення виконкому міської ради «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів у місті Кривому Розі» відповідно до передбачених вимог, замінено строк підготовки даного проекту рішення з І півріччя на ІІ півріччя 2010 року. Мета прийняття проекту - підвищення якості надання послуг з вивезення побутових відходів, врегулювання відносин між виконавцями послуг та споживачами (за пропозицією розробника – управління житлово-комунального господарства виконкому міськради, каб. 550, тел.440-02-38).

Повний текст Плану діяльності виконкому міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2010 рік розміщено на офіційній сторінці виконкому міськради в мережі Інтернет www.kryvyіrih.dp.ua у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база».


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради