Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Представники міського штабу допомоги криворізьким військовослужбовцям передали бійцям черговий вантаж гуманітарної допомоги

Створено: 2014-12-02 16:20:09Оновлено: 2014-12-02 16:26:16

Формування гуманітарних караванів та планування маршруту поїздок в зону проведення антитерористичної операції у криворізькому міському штабі допомоги відбувається переважно за заявками керівництва військових частин. З настанням зимових холодів найперше, що потребують бійці – теплий зимовий одяг та засоби для обігріву. Черговий вантаж із необхідними речами на минулому тижні представники штабу доправили до підрозділу 17 танкової бригади в 2 батальйон та підрозділу Національної гвардії України, в якому служать бійці військової частини 3011.

Очолив поїздку заступник міського голови Костянтин Бєліков, який на разі координує роботу штабу. «Ми передали нашим хлопцям тепле взуття, дизель-генератори, бензопили, слюсарний інструмент, мішки, які дуже потрібні для укріплення захисних споруд на блок–постах, - повідомив Костянтин Бєліков, - ми поспілкувалися із солдатами, які зараз несуть службу на передових позиціях, зокрема, із зенітниками, які успішно виконують військовий обов’язок в зоні проведення антитерористичної операції. Дізналися, що потрібно військовим у зимових умовах».

Члени штабу привезли із собою таку необхідну для бійців оргтехніку- принтер, ноутбуки, щоб вони могли оперативно тримати зв'язок із підрозділами та штабами, передали також військовим 10 комплектів радіостанцій.

«Нам сьогодні зрозуміло, чим потрібно займатися в першу чергу, - зазначив Костянтин Бєліков, - штаб і надалі виконуватиме покладене на нього завдання - допомагати нашим воїнам, які знаходяться на передовій».

(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net



 

02 грудня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради