Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

За дорученням мера Юрія Вілкула постраждалим від вибуху газу буде виділена матеріальна допомога

Створено: 2016-11-21 10:53:45Оновлено: 2016-11-21 10:57:32

Вибух газу стався у квартирі багатоповерхового будинку по вул. Едуарда Фукса, 48, в Покровському районі Кривого Рогу,  20 листопада близько 14.20.

Співробітники державної рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області,   оперативно ліквідували пожежу, що виникла на місці вибуху. Було надано допомогу двом постраждалим - власникам квартири  - вони  отримали опіки середнього ступеня тяжкості.

За попередньою оцінкою фахівців,  причина  вибуху мала побутовий характер. Конструктивних руйнувань будівлі не виявлено, однак,  були  вибиті вікна в під'їзді і сусідній квартирі.

За завданням міського голови Юрія Вілкула на місце події одразу виїхав заступник мера з ЖКГ Олександр Катриченко. Він сказав: «Головне – вдалося оперативно ліквідувати загоряння і надати допомогу потерпілим. Я доповів меру  про результати первинного огляду. Він  дав розпорядження надати постраждалим матеріальну допомогу на відновлення дверних блоків, вікон,  заміну скла. Мер поставив завдання виконати всі роботи в найкоротші терміни».


 

21 листопада 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради