Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Криворіжців запрошують взяти участь у першому міському конкурсі з виготовлення кованих фігур

Створено: 2017-09-21 10:39:42Оновлено: 2017-09-21 10:41:17

У Кривому Розі стартував  конкурс на кращий дизайн-проект «Алея кованих фігур в дитячому парку ім. Ю. Гагаріна».

Новий, оригінальний творчий проект ініційований мером Юрієм Вілкулом в рамках програми соціального партнерства та спільної роботи міста та Групи Метінвест. До участі запрошуються художники, дизайнери, скульптори, ковалі, архітектори.

Вони можуть пропонувати різні теми і сюжети, будь то персонажі художніх та мультиплікаційних фільмів, казкові і вигадані герої, а також архітектурні ансамблі, що показують унікальність міста руди і металу.

На презентації конкурсу скульптор Володимир Токар сказав: «Для творчої людини - це прекрасна можливість проявити себе, втілити свої ідеї в життя і внести свій вклад в розвиток рідного міста, створити для жителів красивий, неповторний куточок для відпочинку і натхнення. Велике спасибі місту, компанії Метінвест за це!».

Творче змагання буде проводитися у відкритому форматі. Для втілення своїх ідей переможці отримають 1,5 млн. гривень. Детальніше про умови конкурсу можна дізнатися тут: http://kr.gov.ua/ua/news/pg/140917224907379_n/

Мер Юрій Вілкул сказав: «Уже багато років для розвитку міста у нас діє програма соціального партнерства з гірничо-збагачувальними комбінатами. Разом ми починаємо оригінальний для нашого міста конкурс. Алея з унікальними авторськими скульптурами ще більше прикрасить парк Гагаріна і зробить відпочинок жителів та гостей більш цікавим. Алея кованих фігур стане ще однією візитною карткою не тільки дитячого парку, а й міста в цілому».

«У нашому місті живе багато талановитих людей, і такий незвичайний формат взаємодії представників творчої спільноти, бізнесу і влади дозволить реалізувати потенціал багатьох криворізьких авторів», - підкреслив генеральний директор Центрального ГЗК Дмитро Шевчик.

Заявки на конкурс приймаються до 15 жовтня 2017 року в офісі представництва Громадської спілки «Зелений центр Метінвест» за адресою : Дніпровське шосе, 14 в робочі дні з 9:00 до 18:00 або поштою: [email protected]


 

21 вересня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради