Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У сквері «Металургів» створюється найбільший спортивно-ігровий майданчик Кривого Рогу

Створено: 2017-08-02 11:12:56Оновлено: 2017-08-02 11:15:24

Сквер «Металургів», який знаходиться на вулиці Героїв АТО, став універсальним місцем для відпочинку і занять спортом криворіжців будь-якого віку. Скоро тут запрацює ще одна локація - спортивний майданчик з різними тренажерами і снарядами для воркаута.

Цей сквер був розбитий на місці колишнього пустиря біля Палацу молоді і студентів. Для комфорту його відвідувачів висаджені дерева, встановлені зручні лавки, працює сучасне світлодіодне освітлення.

Протягом літа сквер продовжує перетворюватися. Тут з'явилися альпійські гірки, запрацювала вільна зона WiFi, обладнаний новий спортивний майданчик для ролерів і скейтерів. Сквер став одним з улюблених місць відпочинку молоді.

За підтримки міської Федерації боксу йде облаштування тренажерного майданчика. Вже встановлено 11 силових тренажерів та 11 снарядів для воркаута,  ще з'являться 11 тренажерів для самих маленьких. За сприяння народного депутата Костянтина Павлова підприємства міста на благодійних засадах допомагають технікою для швидшого завершення робіт.

«Ми створюємо всі умови, щоб і дорослі, і діти мали можливість займатися улюбленими видами спорту. Це буде найбільший спортивно-ігровий майданчик для батьків з дітьми та молоді міста. Сюди можна буде приходити в будь-який час і безкоштовно займатися і відпочивати», - сказав голова комітету фізкультури і спорту криворізького міськвиконкому Олександр Ступак.

Довідково:

За програмою мера Юрія Вілкула за останні п'ять років в Кривому Розі створено понад 120 нових спортивних майданчиків. У 2016 році спортивна база Кривого Рогу поповнилася 15 спортивними майданчиками: 6 з яких з унікальними тренажерами, 5-комплексних спортмайданчиків, майданчики для стрітболу, таїландського боксу, велоспорту і скелелазіння. Влітку 2017 року Саксаганському районі встановлена ​​спортивний майданчик за адресою вул. Генерала Радієвська, д.28


 

02 серпня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради