Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ДЕ ВЗЯТИ ДОВІДКУ ПРО НЕВИКОРИСТАННЯ ЖИТЛОВИХ ЧЕКІВ ДЛЯ ПРИВАТИЗАЦІЇ ЖИТЛА?

Створено: 2022-12-20 09:16:52Оновлено: 2022-12-20 09:20:15

Якщо Ви тривалий час орендуєте комунальне / державне майно, чом би не стати його повноправним власником? Приватизація дає таку можливість.

Процес приватизації на перший погляд може здатися досить простим і зрозумілим, адже законодавство чітко встановлює порядок, процедуру, строки проведення. Проте на практиці виникають питання, де взяти той чи інший документ для цієї процедури.

Сьогодні ми розповімо про довідку про невикористання житлових чеків, яка необхідна для підтвердження невикористаного повністю або частково права на безоплатну приватизацію державного житлового фонду за житловими чеками. 

Тож, щоб отримати публічну послугу, необхідно подати:

  • заяву визначеного зразка;
  • копію паспорта громадянина України, у тому числі копія документу з відображенням інформації в електронному вигляді, що міститься у паспорті громадянина України у формі картки отриманого з Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Портал Дія»;
  • копію документа, що підтверджує зміну прізвища (за необхідності).

Порядок і спосіб подання документів, необхідних для отримання послуги:

Заява та пакет документів подаються в Центр особисто або через представника (законного представника), надсилаються поштою (рекомендованим листом з описом вкладення) або у випадках, передбачених законом, за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку.

Якщо документи подаються особисто, заявник пред'являє документ, що посвідчує його особу.

У разі подання документів представником додатково подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) документа, що засвідчує його повноваження.

Послуга надається безоплатно.

Строк надання послуги – 5 календарних днів.

Для оформлення даної послуги замовники можуть звернутися до будь-якого територіального підрозділу Центру «Віза» або Головного офісу,  здійснивши попередній запис на прийом на вебпорталі, у мобільному застосунку або відсканувавши QR-коди:

 
 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

20 грудня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради