Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До Дня Святого Миколая в Кривому Розі засяяли новорічні вогні головної ялинки міста

Створено: 2016-12-20 09:56:30Оновлено: 2016-12-20 10:06:24

19 грудня сотні криворіжців з сім'ями прийшли в парк Героїв (Металургійний район) на відкриття ялинкового містечка.

З теплими вітальними словами, побажаннями добра і миру до земляків звернувся мер Юрій Вілкул: «Традиційно з приходом Святого Миколая починаються новорічні та різдвяні свята. У ці дні ми підводимо підсумки року, що минає і з надією дивимося в майбутнє. Для нашого міста це був дуже насичений рік. Багато що вже зроблено, ще більше - попереду. Я впевнений, що з властивим криворіжцям мудрим і виваженим підходом, любов'ю до рідного міста, ми разом і далі будемо будувати і розвивати Кривий Ріг».

Для жителів і гостей свята була підготовлена цікава розважальна програма «Зі святом радіснім вітаємо - Миколая зустрічаємо». На святковій сцені виступили творчі колективи, для діточок підготували справжнє новорічне дійство за участю казкових персонажів.

Новинкою святкового дійства стала казкова вітальня Святого Миколая. Дітлахи не тільки могли розповісти Чудотворцю про свої найзаповітніші бажання, але і зробити своїми руками оберіг. Вітальня Святого працюватиме щодня до 8 січня - з самого ранку і до 15.00. Крім того, вперше в цьому році, за пропозицією мера, була підготовлена велика святкова програма для молоді.

Керівник громадської організації «СІЧ» Сергій Бережний сказав: «Ми постаралися, щоб в ялинковому містечку було весело і цікаво не тільки наймолодшим криворіжцям, а й студентам, старшокласникам. З 2 по 9 січня з 16.00 до 18.00 ми запрошуємо нашу молодь на святкові дискотеки. Також, кожен день, протягом місяця біля головної ялинки свої таланти жителям і гостям міста будуть дарувати найкращі колективи кожного району».

В ялинковому містечку організована і святкова торгівля. У спеціально побудованих будиночках свою кращу продукцію презентували близько 20 криворізьких підприємців.

Криворіжці, які прийшли на свято, не приховували емоцій. «Завжди приходимо на День Святого Миколая подивитися на відкриття головної міської ялинки. Другий рік вона встановлюється в парку Героїв. Це було правильне рішення керівництва міста. Тут зробили справжню красу: парк ожив, змінився на краще, та й лісова красуня в центрі виглядає приголомшливо», - поділилася Наталія Щербань.

Висота ялинки - 14 метрів. У цьому році для неї було оновлено гірляндні прикраси.

«Сподобалася святкова торгівля. Все дуже смачно і ситно. А дочка в захваті від будиночка Святого Миколая. У нашому місті завжди по-особливому душевно і тепло підходять до організації місць, де можна відпочити з усією родиною. Є куди піти і діткам, і нам, дорослим», - зазначила молода мама Марина Дудник-Титаренко.

Інформацію про роботу ялинкового містечка і проведення новорічних заходів можна подивитися тут.


 

20 грудня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради