Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Кривий Ріг налагоджує відносини з Південною Кореєю

Створено: 2017-10-20 16:24:32Оновлено: 2017-10-20 16:26:51

На запрошення мера Юрія Вілкула Кривий Ріг відвідала делегація з Південної Кореї. Наше місто з його потужним промисловим потенціалом гості з Кореї розглядають, перш за все, як потенційного ділового партнера в сфері економіки, промисловості, енергоефективних технологій.

Радник-посланник посольства Південної Кореї в Україні Пак Хен Квон підкреслив: «Наша країна прагне розвивати партнерські відносини з українськими містами і, зокрема, з Кривим Рогом. Це великий промисловий центр України. Ми подивилися ваше місто. Воно дуже красиве, багато парків, доведені до ладу центральні автомагістралі, видно, що місто живе, розвивається. Дуже сподобалися екскурсії з промислового туризму, ви молодці!».

Заступник міського голови Андрій Полтавець, який за дорученням міського голови провів зустріч з представниками Південної Кореї, сказав: «Кривий Ріг відкритий і зацікавлений в налагодженні ділових зв'язків із зарубіжними партнерами. Для розвитку міста ми залучаємо кращі європейські практики з енергоефективності, модернізації системи муніципального електротранспорту. В цьому році провели зустрічі з представниками китайських компаній в сфері IT-технологій».

«Місто готове будувати і налагоджувати довгострокові партнерські відносини з Південною Кореєю. Серед ключових напрямків спільної роботи: економіка, промисловість, електронні ресурси, енергоефективні технології», - підкреслив Полтавець.

З початку 2017 року Кривий Ріг відвідало понад 20 іноземних делегацій: з м Кошице (Словенія), Польщі, Чехії, Швеції, Німеччини, Угорщини, Туреччини, Китаю, Австрії, Франції. У травні цього року в Кривому Розі було відкрито перший в області офіс Асамблеї європейських регіонів, членом якої місто стало в 2016 році.


 

20 жовтня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради